Jouw ontwikkeling

Het beste uit jezelf halen

Elke dag streven we ernaar om te groeien en elkaar naar een hoger niveau te tillen. In de dynamische wereld waarin Elis zich begeeft, is het van belang dat we blijven innoveren en meebewegen. Training on the job, opleidingen en educatieve programma’s zoals Young Elis en het Management Traineeship, zorgen we ervoor dat je constant wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen, elke dag opnieuw.

Young Elis

Young Elis

Onze jonge medewerkers met grote ambities, hebben de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij Young Elis. Deze groep komt vier keer per jaar bij elkaar en leren over en bediscussiëren ondere andere persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Trainingen & opleidingen

Training voor adviseurs (sales)

Onze adviseurs krijgen periodiek een opfriscursus acquisitie en leren meer over onderwerpen binnen onze branche. Zo behouden en ontwikkelen onze adviseurs hun expertise en competenties. Hiermee bieden we niet alleen onze klanten een betere service, maar houden we ook de functies van onze adviseurs duurzaam inzetbaar.

Training voor serviceverleners

Jaarlijks krijgen onze serviceverleners een cursus met een actueel thema zoals het goed tillen van zware spullen of duurzaam rijden. Onze serviceverleners leveren dag in, dag uit de producten aan onze klanten en daarom is het belangrijk dat zij hun werk met een zeker gevoel kunnen uitoefenen.

Management Traineeship bij Elis

Elis heeft een tweejarig programma voor net afgestudeerden. Tijdens het Management Traineeship leer je verschillende kanten van ons bedrijf kennen en in een korte tijd doe je veel ervaring op. Het Management Traineeship Program bestaat uit:

  • Een inwerkperiode van een maand zodat je begrijpt hoe onze organisatie in elkaar steekt;
  • Het leiden van vier projecten (met een duur van 6 maanden per project), waaronder één project met managementtaken en één internationaal project waarvoor je in het buitenland verblijft.

Meer weten over Elis?

Zet jij jouw ontwikkeling centraal en ben je benieuwd geworden hoe het is om te werken bij een grote internationale organisatie met een familiair en persoonlijk gevoel? Bel, app of mail Linn gerust voor meer informatie of kom eens langs op één van onze vestigingen om de werksfeer te ervaren.