Duurzame werkgever

Jouw (werk)geluk

Ga naar alle vacatures

Wij vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit en vitaal en gelukkig blijft. Elis draagt zorg voor de meest optimale werkomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Als circulaire organisatie willen we een duurzame band opbouwen met onze medewerkers. We streven er naar om ieders talent zo optimaal mogelijk te benutten en stimuleren elkaar om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Waarom Elis?

Een groeiende internationale organisatie

In de laatste 50 jaar hebben we ons business model ontwikkeld tot een extreem efficiënt, effectief en winstgevend model. Meer dan een decennium lang zijn we gegroeid tot de organisatie die we nu zijn.

Een uitgebreid onboardingsprogramma

In je eerste maand bij Elis start je met een onboardingsprogramma. Je bezoekt diverse vestigingen, volgt trainingen en maakt kennis met verschillende afdelingen en collega’s. Zo begin je jouw carrière bij Elis met een goede start!

Vaardigheden ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Door interne- of externe trainingen, cursussen of opleidingen te volgen, ontwikkel en verbreed je je kennis, vaardigheden en competenties.

Doorstromen en (door)groeien

We bieden vele doorgroeimogelijkheden aan. Zowel omhoog in je functie als opzij naar een ander vakgebied. Jouw carrièrepad stippel je samen met jouw leidinggevende uit.

Meer dan genoeg kansen

Dankzij de diversiteit van onze afdelingen, de branches die we beleveren en ons internationale karakter, geeft Elis een breed pakket aan kansen voor medewerkers. We horen graag hoe jij jouw functionele of geografische carrièrepad voor je ziet en je bent altijd welkom om dit te bespreken met jouw leidinggevende.

Dit is waar wij voor gaan. En jij straks ook.

Bij Elis weten we dat werken meer is dan alleen doelen behalen. Je wilt werken bij een organisatie waar je in je kracht staat, een belangrijke waarde levert en jezelf kunt ontwikkelen in een omgeving waarin jij je thuis voelt. Bij Elis investeren we daarom veel tijd en aandacht aan 4 pijlers.

Ontdek jouw ontwikkelingsmogelijkheden

⭐️Talent ontdekken en erkennen

Elis werft en erkent getalenteerde medewerkers die de potentie hebben om het verschil te maken. Nu en in de toekomst.

🚀Ontwikkelingsmogelijkheden aanbieden

Met specifieke, interne ontwikkelingsprogramma’s richten we ons op veelbelovende talenten en stimuleren we hun ontwikkeling.

📈Jouw potentieel optimaal benutten

Elis biedt mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling zodat jij je potentieel optimaal benut. Overstappen naar een andere functie binnen onze organisatie? Ook die mogelijkheden zijn er.

🔝Training

Iedereen binnen Elis krijgt de kans om zijn of haar eigen ambities verder te ontwikkelen. Om dat te bereiken bieden we regelmatig trainingen aan.

Een internationaal vooruitzicht

Wij stimuleren internationale carrières. Lange termijn, grensoverschrijdende uitwisselingen en trainingsprogramma’s zijn de afgelopen jaren succesvol geïmplementeerd. Met deze internationale uitwisselingen focussen we op het verkrijgen van Elis’ kennis in alle landen waar we actief zijn.

“Ik geloof in duurzame inzetbaarheid, in mobiliteit. Mobiel zijn en blijven binnen je functie, want je werkzaamheden veranderen soms. Daarin mee blijven gaan is mobiliteit. Ook letterlijk in de zin dat je je kunt blijven bewegen en je werk kunt blijven doen. Gezond oud worden en gezond met pensioen kunnen gaan.”

Marielle Lablans – Tiemens HR Director Elis Nederland

Meer weten over Elis?

Wil je meer weten over Elis of de mogelijkheden bij Elis? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, app of mail Linn gerust voor meer informatie.