Wat bieden wij jou

Arbeidsvoorwaarden

Naast zaken zoals je basissalaris, reiskostenvergoeding en een uitzicht op een vast dienstverband, ontvang je bij Elis mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Het arbeidsvoorwaardelijkpakket (CAO Textielverzorging) hebben we gevormd tot een duurzaam plan. Want naast dat je (financieel) aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden wilt, is het verkleinen van onze voetafdruk ook van belang. Daarom profiteer je bij Elis van de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

📱 Esims & bring your own device vergoeding

Om het milieu zo min mogelijk te belasten werken wij met esims en een bring your own device vergoeding. Je ontvangt hiervoor 20 euro netto per maand.

📆 Eindejaarsuitkering

Om het harde werk te belonen ontvang je een eindejaarsuitkering van 5,33%. Deze wordt jaarlijks in december uitgekeerd en wordt op basis van je maandloon berekend.

🌴 Pensioen waarvan Elis 2/3e bijdraagt

Je maakt gebruik van een goede pensioenregeling bij MITT waarbij Elis 2/3e bijdraagt aan jouw pensioen.

🚀 Bonusregeling

Afhankelijk van je functie ontvang je bij Elis een mooie bonus. De hoogte van de bonus is afhankelijk van jouw realiseerde targets.

🚗 Leaseauto

Bij diverse functies zit een leaseauto in de voorwaarden. Het varieert per functie welke categorie auto (1 t/m 5) je ontvangt.

💡 Elis for All: Personeelsaandelenplan

Iedere medewerker binnen Elis heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een personeelsaandelenplan; Elis for All.

🚘 Poolauto

Op het hoofdkantoor in Arnhem zijn diverse poolauto’s beschikbaar. Via een handige app kun je een van de auto’s reserveren voor je werk-werkverkeer of externe afspraken.

☀️ Vakantiedagen en toeslag

Op fulltime basis krijg je bij Elis 25 vakantiedagen en een mooie vakantietoeslag van 8,33%.

Hybride werken

Bij Elis heb jij de regie over waar je werkt. Soms vraagt het om flexibiliteit en verricht je je werk op verschillende vestigingen in Nederland. En op andere momenten werk je vanaf je vaste locatie of juist vanuit huis.

Dit kan per functie verschillen. In de sales zul je vanzelfsprekend veel bij klanten aanwezig zijn, in de productie werk je op één vaste locatie.

Vrijheid

Vrijheid is hetgeen wat Elis kenmerkt. Je krijgt de ruimte om regie te nemen over waar en hoe jij je werk verricht. We stimuleren je om deze vrijheid en verantwoordelijkheid te nemen en verwachten dat je leiderschap en eigenaarschap toont.

Vitaliteit

Vitaliteit vinden wij belangrijk. Daarom investeert Elis in goede arbeidsomstandigheden om gezondheidsklachten te voorkomen. Van het dagelijks gratis fruit tot het jaarlijkse PMO-onderzoek dat ervoor zorgt dat onze medewerkers zo goed mogelijk worden ondersteunt bij hun klachten. Op de productie in het bijzonder geven we de juiste voorlichting of zorgen we voor de juiste hulp van bijvoorbeeld een fysiotherapeut.

Trainingen & Opleidingen

Elis draait dankzij haar medewerkers. Daarom is het van belang dat onze werknemers krijgen wat zij nodig hebben. Dat kan in de vorm zijn van een training “on the job”, een cursus of een opleiding en een gedegen onboardingsprogramma en begeleiding van leidinggevende en collega’s.

Daarnaast trekken we graag jonge talenten aan om hen een kickstart van hun carrière te geven. Mede onze programma’s Young Elis en het Management Traineeship dragen hierbij aan. Dankzij deze initiatieven stimuleren we interne doorstroom van Young Professionals richting specialistische- of managementfuncties.

Meer weten over Elis?

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt over Elis. Wij hebben namelijk veel meer te bieden dan dat we hier op papier kunnen zetten. Wil je meer weten over Elis of de mogelijkheden bij Elis? Bel, app of mail Linn gerust.